Technology&Solutions Group - ātrie, aktīvie, sportiskie!

Technology&Solutions Group darbinieki ar lielu prieku piedalās sporta pasākumos. Viens no populārākajiem mūsu uzņēmumā ir komandas orientēšanās. Komandu uzdevums – orientēties vidē ar kartes palīdzību un iegūt pēc iespējas vairāk punktu, reģistrējoties kontrolpunktos.

Mums patīk, ka rogainings ļauj mums ne tikai aktīvi pavadīt laiku dabā, bet arī pārbaudīt savas personīgās prasmes, kā arī palīdz vēl labāk sadarboties ar kolēģiem un radīt savstarpēju sacensību garu.

Tāpēc mēs vienkārši nevarējām palaist garām kārtējo Rogaininga sacensību posmu Mārupes apkārtnē! Sapulcējās vērienīgs dalībnieku skaits un sācensība izvērtās nopietna! Startā saņemot kartes un elektroniskās aproces reģistrācijai kontrolpunktos, komandas steidzās pārbaudīt savu izturību.

Un mums šķiet, ka mūsu komandas gars bija visspēcīgākais. No mūsu uzņēmuma rogainingā piedalījās divas komandas – gan pārbaudīt savu atjautību, gan radīt savstarpēju sacensību garu. 4 stundu laikā pārvarot 18 trases kilometrus, abas Technology&Solutions Group komandas kopā ieradās finišā! Lūk, ko nozīmē cieši saistīta komanda, kura viena otru atbalsta ceļā uz kopīgu mērķi!